Trener kadeta NK Metalleghe

Serdar: Najbolje što postoji igra u Sarajevu

S. Mlaćo

Kadeti NK Metalleghe jučer su u Sarajevo doživjeli težak poraz od 9:2 u duelu sa vršnjacima bordo tima.

 Jajčanima ne ide ove sezone, s obzirom da su na samom dnu i ništa više od poraza nisu ni mogli očekivati. I pored devet primljenih pogodaka, trener ovog tima Sanjin Serdar nije bio nezadovoljan.

"Šta reći. Najbolje što postoji u ovoj državi sasvim sigurno igra u Sarajevu. Za nas je velika stvar samo što igramo ove utakmice, a danas nam je falilo par standardnih igrača, ali bi volio da smo pružili malo bolji otpor. Sarajevo je sigurno najkvalitetnija ekipa s kojom smo igrali, ovo je realan rezultat i ja im čestitam na pobjedi", kazao je Serdar.

Kadetima tima iz Jajca do kraja sezone slijedi borba za svaki bod.

"Imali smo dosta pehova i nemamo te širine. Dosta pehova, utakmica koje nismo trebali izgubiti, a danas je sve bilo jasno i korektno. Nadam se da će se nešto promijeniti i da ćemo se trznuti u drugom dijelu sezone", dodao je Serdar. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi