Serge Aurier saznao kaznu PSG-a za vrijeđanje
FOTO: EPA

Informacije otkrio Canal+

Serge Aurier saznao kaznu PSG-a za vrijeđanje

Čelnici Paris Saint-Germaina odlučili su da će Serge Aurier do kraja sezone ostati njihov član. 

Reprezentativac Obale Slonovače je prije nekoliko dana iznio uvrede na račun Laurenta Blanca i Zlatana Ibrahimovića, a premda se očekivao otkaz, Parižani ga na žele pustiti besplatno već će na njemu pokušati zaraditi na kraju sezone. 

Informacije koje doznaje ugledni Canal+ govore da će Paris Saint-Germain kazniti Auriera sa 180.000 eura i do kraja sezone će kao suspendovan igrač morati nastupati za drugu momčad.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Komentar na cijelu priču je dao i Ibrahimović koji je kazao da Aurier više nije njegov prijatelj i savjetovao mu je da treba paziti šta priča o njemu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije