6

Komentari (6)

irnes4
Nijedan klub nece mu dati platu koju on trazi Jednostavno igraci cu postali nakurceni dosta ,sreca postoje skauti koji prate mlade ,pa mogu dovesti neku "zamjenu"
Dasler
Realno, nema trenutno boljeg kluba za njega. U uigranoj ekipi igra, nema konkurencije u klubu na svojoj poziciji, igra u velikom klubu koji ima svake godine iste ambicije + igra u svojoj domovini
Dasler
@user1649773559 Šta je tvoj problem mali čovječe?!
axel42
Ambicije da na svim poljima idu do kraja!! Da tako je, to znači i u ligi šampiona i u kupu i tako dalje! To su rijetki klubovi koji prije početka sezone stanu pred kamere i kažu želimo napadati na svim frontovima. To ćeš uvjek čuti od recimo Reala i Bayerna. Zato su to najteže trenerske pozicije. Tamo ako osvojiš samo jednu titulu, to je propala sezona. Ali na to moraš da računaš kad odeš u takve klubove. Ako recimo ispadneš u četvrtfinalu UCLa znaj da ti se drma trenerska klupa i da će igrači biti pod velikim pritiskom. Ali to mi se kod njih svidja, što oni otvoreno kažu želimo sve osvojiti.
Dasler
@user1649773559 Daj ba šta novo, ponavljate se sa tom glupom konstatacijom kao da se to samo dešava u Bayernu, a ne svim ligama gdje su klubovi u vrhu tabele, a koji kupuju u svojoj ligi!
Dasler
Bayern je uvijek cijenio domaće igrače, Nijemce koji igraju u domaćem prvenstvu, dakle prioritet im je dovesti takvog igrača, zbog jačanja nacionalnog tima što je potpuno ispravno!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.