Serge Gnabry objasnio zašto proslavlja golove kao James Harden važne poene u NBA ligi
James Harden na specifičan način proslavlja važne poene u NBA ligi

Navijači Borussije se dobro sjećaju njegove proslave

Serge Gnabry objasnio zašto proslavlja golove kao James Harden važne poene u NBA ligi

S. Pašalić

Svaki put kada zvijezda Houston Rocketsa, James Harden, u NBA ligi napravi neki sjajan potez, proslavi to sa gestikulacijom koja ukazuje na njegove kulinarske sposobnosti.

Igraču Bayerna, Sergeu Gnabryju se to toliko svidjelo da je počeo koristiti nakon što postigne gol u dresu Bavaraca.

"Postoji video snimak na YouTubeu gdje kuha nakon što postigne koš, mislim kada je šut u posljednjim sekundama i za pobjedu", rekao je Gnabry za službenu internetsku stranicu Bundeslige.

"Dakle, kuhao je, promiješao i to je proslava. Mislim da možete povezati njegovu proslavu kada pogodi šut za pobjedu sa nama"

"U nogometu ne postižemo toliko poena kao oni u košarci. Postoji poveznica, on je dobar igrač u napadu i ja sam taakođer, tako bar mislim", rekao je Gnabry.

Svakako najzapaženija proslava gola Gnabryja je bila u utakmici protiv Borussije Dortmund koja je na kraju možda i odlučila novog prvaka Njemačke.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi