8

Komentari (8)

Tutumaca
Smjesnoca kakvi babarezi kakvi bakraci neka su ga postavili da se svi uvjere da je igracki kadar nula
grom
Dzeko realno ima autoritet ja bi ga ostavio “sakatog” da igra ..makar 20 Min..realno nase najveće ime
SactownCali
Dzeko moze sa klube ako zatreba, ipak je njemu 38 godina, treba se okrenuti mladjim igracima...
Ibrahimbeg
Da jednom i nas sunce pgrije.Vidjeli su i sami da ne ide, tvrdoglavost nigdje nije dobro došla.Sretno Barbarez, samo mudro i pametno s Božijom pomoći bit će to dobro.
SactownCali
Ako Barbarez stavio do znanja igracima na okupljanje disciplina, ide se u Zenicu ima trening center, zabraniti igracima da traze da obidju rodbinu itd. Pjanicu se zahvaliti, Dzeki reci dio si tima ali sa klupe.. mozes pomoci mladjim igracima itd... ako bude po starome da igraci traze slobodu, da se razni menageri vrte oko repke... nema od Barbareza nista
Zulfikar
Na cemu da se zahvaljuje Pjanicu? Mozda na 2 utakmice koje je odigrao na nivou.
SactownCali
Da se zahvali sto je bio dio reprezetacije.
user1604155860
Slažem se ako treba i u stručni štab Đeku postaviti jer je zaslužio a šansu mlađim igračima dati da igraju.Đeko je legenda i neka ga svi pamte kao igračku legendu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.