26

Komentari (26)

Mele
Zeljko Buvac, Amir Smajic, Zlatan Muslimovic, Bajramovic. Akrapovic, Rahimic, Barbarez, Topic, Papac, Mujdza,Spahic. Misimovic itd. imamo stvarno mnogo nasih, zasto nam treba stranac, koji i nije napravio neke rezultate..
Mele
Jos Osim, Musemic, Jagodic, Marinkovic...ma za sada nebi trebalo stranca , ako ne moze Wenger ili neko veliko ime..
tuzlaak
Ma igra lik pokera jbte... treba biti u Savezu negdje al kako ce biti selektor?
Seljober_Hakinnen
Jos samo malo pure i kajmaka
2323
Vico bira..hahahahaaaa
sipopugaloma
Ja ne mogu da vjerujem da se taj Barbarez svaki put spominje kao kandidqtbza selektora... i evo opet. PA ZASTO, ZBOG CEGA ?? Nek bude direktor reprezentacije, predsjednik saveza ali SELEKTOR NE, NE I NE. Covjek 15 godina sjedi i igra pokera i ceka da bude selektor. Uradis li ovo Misimovicu, neces se izvuci kao za ova dva selektorska promasaja.
TesanjskiBrnjo
Sipopu ga loma
Medo-Brundo
Mowzilla
Samo da ga savez ponovo ne prevari...
user1599677620
I da ne uspije halal mu bilo!
Edward NewGate
Kad bi kojim slucajem Barbarez dosao i napravio neuspjeh sto je sasvim logicno jer covjek nema apsolutno nikakvog iskustva s tim poslom, pljuvali bi ga kao i ostale. Nama treba neko na duze vrijeme, s autoritetom, karizmom i naravno znanjem, jer ovo od igraca sto imamo ni jedan trener na svijetu ne bi napravio nista za vrijeme koje koje dobiju a to je eventualno jedan citav kvalifikacijski ciklus bio za EP ili za SP svejedno je. Moja licna zelja je neko iz Europe npr Lucesku ali to bi bila fantazija.
Penderinos
Ne budi smjesan lučesku trener svjetske klase , ko da bi se on došao zayebqvati s nasim savezom i pogotovo da trenira za sicu.
Ko_je_babo
Ne bi ga pljuvali jer je on zasluzio da mu se da sansa. Svaki navijac bi radije njega nego nekog bugara-cigana.
Edward NewGate
Rekoh da je to fantazija, sta je tu smijesno?
dinass
Od ponudjenih kandidata je najbolji i jedini ima velike zasluge
tuner
Svaki nogometas ima iskustvo za trenersku poziciju. Koliko su se naslusali trenera ni ona uefina bicenca im ne treba. Imam je i ja a ne znam koji ce mi djavo
Milos1312
I cigani su ljudi, debili
Milos1312
bahlje
Davno sam pročitao negdje Ispovijest jednog od Barbarezovih saigrača iz Reprezentacije , dešavanje u svlačionici na poluvremenu neke utakmice , svi su bili utučeni jer smo gubili 1:0 , a jedan saigrač je rekao kao da nemožemo mi sa njima se nositi , onda je Barbarez kada je to čuo skočio i momački se izgalamio na sve i rekao kako su svi ****e , predali se , nebore se itd , a kada su izašli u drugom poluvremenu bili su druga ekipa i izvukli povoljan rezultat.
dinass
To nam i treba, motivator
Dobar,Los,Zao
Samo Barba!I Marko Topić u strućnom sa Zlatanom Bajramovićićem!
AmarSahi
Ako je bio dobar igrač, ne znači da će i biti dobar trener. Zar nije ovo prevelik rizik?
Rajvosa2019
A sta mi to lave jos mozemo izgubiti ? Bolje on nego onaj Bugarski Ariggo Sacchi - Kodro bi bio dobro rjesenje ali ima ugovor do 7.22
Prinudni
A šta možemo izgubit? Zadnjih godina vodili su nas svi i svakakvi pa smo tu gdje jesmo, što se ne bi i s njim okušali? Barbarez je legenda naša koja ima temperament, karakter a Bgmi i znanje bez obzira što nema selektorskog iskustva. A ustvari nama treba neko ko će nas mentalno ustrojit i naelektrisat da ginemo na terenu, Sergej bi mogo bit taj, nadam se!
Rajvosa2019
Nebi imao nista protiv / Barba je legenda
user1605223705
Barba naš dolazi u reprezentaciju aBd...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti