Barbarez oduševio bh. navijače objavom na Instagramu: "Nikada ne zaboravi odakle dolaziš"

Bh. selektor se oglasio

Barbarez oduševio bh. navijače objavom na Instagramu: "Nikada ne zaboravi odakle dolaziš"

Endin Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine već nekoliko dana priprema se na Ilidži pred utakmice protiv Engleske i Italije. Sergej Barbarez će za dva dana debitovati na klupi naše selekcije, a objavom na Instagramu ponovo je oduševio bh. navijače.

Reprezentativci BiH okupili su se prije nekoliko dana na Ilidži, a pred put u Englesku treniraju u Butmiru gdje se spremaju za prijateljske utakmice protiv Engleske i Italije.

U Butmiru će bh. igrači trenirati još večeras, a sutra će put Newcastlea čarter letom gdje će u ponedjeljak igrati protiv Engleske.

Također, planirano je da bh. reprezentacija sutra na St. James Parku odradi posljednji trening pred okršaj protiv Engleza koji će biti debi na klupi našeg tima za legendarnog Sergeja Barbareza.

Prema onome što smo vidjeli prethodnih dana u taboru bh. ekipe vlada dosta dobra atmosfera i raspoloženje.

No, pravo mjerilo onoga što možemo očekivati vidjet ćemo tek terenu iako mečevi protiv Engleske i Italije sigurno neće biti dovoljni da se dođe do svih tih promjena koje se očekuju u našoj selekciji.

Oglasi

Za razliku od prethodnih selektora Barbarez je poprilično aktivan na društvenim mrežama što raduje bh. navijače, ali i pokazuje kakvu podršku nekadašnji kapiten naše reprezentacije ima.

Barbarez se i danas oglasio na Instagramu gdje je objavio nekoliko fotografija s prethodnih treninga, te je ponovo izazvao oduševljenje naših navijača.

"Nikada ne zaboravi odakle dolaziš", poručio je Barbarez.

Naravno, navijači su s oduševljenjem dočekali objavu našeg selektora u kojeg polažu ogromne nade da može preokrenuti situaciju u bh. reprezentaciji koja prethodnih godina ne pruža rezultate i igre koje se očekuju.

Barbarezu su u komentarima poželjeli dosta sreće u narednim utakmicama. Podsjećamo, utakmica između Engleske i BiH igra se u ponedjeljak s početkom u 20:45 sati.

Ekipa portala SportSport već je na putu za Newcastle odakle će vas, kao i uvijek, izvještavati o situaciji u našoj reprezentaciji i svemu što se dešava pred, u toku i nakon utakmice na St. James Parku.

Top Komentari

mirza24
Samo dobri Barba rastjeraj ove sad u NSBIH i onda udaraj temelje nove ere nogometa u BIH
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi