Zmajevi odradili novi trening, Edin Džeko u dogovoru sa selektorom nije trenirao

Kapiten odmorio

Zmajevi odradili novi trening, Edin Džeko u dogovoru sa selektorom nije trenirao

Eldar Ganibegović, foto: Haris Zilić

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine trenirala je i večeras u Butmiru, a jedini koji je preskočio trening je Edin Džeko.

Naredne sedmice fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine igra dvije jake prijateljske utakmice, a za njih se priprema u Sarajevu.

Izabranici Sergeja Barbareza večeras su odradili novi trening u Butmiru, koji je u dogovoru sa selektorom i medicinskim timom preskočio Edin Džeko.

Osim kapitena naše reprezentacije, svi ostali su normalno trenirali i željno čekaju utakmice protiv trenutno zvanično dvije najbolje reprezentacije u Evropi.

Što se Edina Džeke tiče, vrijedi podsjetiti da je napadač turskog Fenerbahčea i juče trenirao odvojeno od ekipe.

Podsjetimo, naša selekcija 3. juna gostuje u Newcastleu kod viceprvaka Evrope, reprezentacije Engleske.

Oglasi

Šest dana kasnije gostujemo i kod prvaka Evrope kojem će to biti posljednja provjera pred EURO. Riječ je o selekciji Italije.

Inače, u reprezentaciji Bosne i Hercegovine pušu neki novi vjetrovi dolaskom Sergeja Barbareza, Emira Spahića i ostatka tima.

Igrači kao što su Amar Dedić i Rade Krunić povrijeđeni su stigli na okupljanje, a rad Barbareza i Spahića hvale svi (novi) igrači.

Top Komentari

Vrbaski
Šetač bi bio više od koristi da nije došao, uvijek je imao štetan utjecaj na ostale igrače. Nikad ga nisam vidio da motiviše igrače bilo verbalno ili sopstvenim primjerom. Ne želi da se oprosti ali želi da ima utjecaj.
0 0
SactownCali
Dzeko odmara momak derneci po Sarajevu, zaboli njega za Repkom vise....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi