Barbarez ipak u reprezentaciji BiH?

Čeka se razgovor

Barbarez ipak u reprezentaciji BiH?

A. Čaušević

Sergej Barbarez nije izabran za novog selektora reprezentacije, ali bi ipak u narednom periodu mogao obnašati neku od funkcija vezanu za naš nacionalni tim.

Naime, postoji mogućnost da Barbarez uskoro postane tehnički direktor reprezentacije BiH.

To je na press konferenciji potvrdio i podpredsjednik krovne kuće bh. fudbala, Milorad Sofrenić, međutim važno je napomenuti da Barbarez nije jedini kandidat za tu poziciju.

"Do početka kvalifikacija će biti odlučeno ko će biti tehnički direktor, a to će sigurno biti neki od bivših reprezentativaca", rekao je Sofrenić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Otkrio je Sofrenić šta je presudilo da legendarni kapiten Zmajeva ne bude selektor.

Barbarezu bi to bio prvi trenerski poziv i to je jedini faktor koji je prelomio. To je presudna stvar", kazao je Sofrenić. 

Top Komentari

Mackintosh
Idi jarane igraj pokera, nisi ti za ozbiljna posla. Igraj pokericu, Spaha nek se tuce sa redarima kluba koji ga zaposljava, takvi neozbiljni papci ni ne trebaju da nam vode reprezentaciju, vec ozbiljni ljudi poput Vahe, to jest takvog profila posto sam Vaha ne zeli da ima posla sa takvima poput vas.
4 28
Saimai1316
Nemoj barba molim te,ne vezuj se sa njima,ne kaljaj ime svoje
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi