Barbarez objavio kakve poruke je dobio od bh. navijača, a onda kratko poručio: "Tačka"

Bivši kapiten se oglasio na Instagramu

Barbarez objavio kakve poruke je dobio od bh. navijača, a onda kratko poručio: "Tačka"

E. Čaušević

Sergej Barbarez se ponovo oglasio na društvenim mrežama nakon novog lošeg rezultata reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Bh. reprezentacija je u petak igrala na Bilinom polju prijateljsku utakmicu protiv selekcije Gruzije u kojoj smo poraženi sa 1:0. Poraz Zmajeva u ovom meču je malo ko mogao očekivati, ali je to samo dodatno potvrdilo da se naša selekcija nalazi u zaista velikoj krizi.

Za reprezentaciju naše zemlje ovo je bio četvrti poraz u nizu iako je namjera bila da se biraju lakši protivnici tokom ovih prijateljskih mečeva kako bi se prekinuo loš niz, te pobjedama vratilo izgubljeno samopouzdanje našeg tima.

Međutim, plan ne ide baš kako se očekivalo jer je Gruzija zadala novi šamar našoj selekciji. Na udaru novih kritika našao se selektor Ivaylo Petev, a bh. navijači su pozvali bugarskog stručnjaka da podnese ostavku nakon što se njegova loša serija nastavila.

Poznato je da je Petev izabran za selektora nakon odlaska Dušana Bajevića, a tada je u konkurenciji za ovaj posao bio i nekadašnji kapiten naše reprezentacije Sergej Barbarez.

Oglasi

Barbarez nije dobio posao i povjerenje NSBiH, a nakon toga je koristio skoro svaku priliku da kritikuje igru našeg tima. Ipak, legendarni napadač se posljednjih mjeseci malo smirio, no poraz od Gruzije ponovo je izazvao emocije.

Ovaj put se Barbarez oglasio putem Instagrama jer je pokazao kakve poruke dobija od navijača u svoj inbox.

"Majstore, radi šta znaš, ali spašavaj fudbal u BiH. Želim ti sve najbolje", "Sada nam trebaš kapitenu kao nikad", "Vrijeme je kapitenu", su samo neke od poruka koje je Barbarez objavio.

Oglasi

Nakon što je podijelio javno nekoliko poruka koje je dobio od bh. navijača Barbarez se samo kratko nadovezao na sve to i jasno je poručio: "Tačka".

Top Komentari

krems_krems12
Na zalost sa ovom postavom u savezu, samo bi minirali njegov rad. Treba prvo ovu gamad iz saveza protjerati pa onda dovesti kapitena.
26 0
Darkwood
Prvo mrzitelje iz saveza skoniti. Dodikovce I Covic boys smaknuti. Ne mislim naravno na sve Srbe I Hrvate iz BiH jer ima ih dosta koji vole BiH ali pristalice ove dvojice mrze javno BiH I rade sve protiv dobrobiti našeg sporta i razvoja kako naše zemlje tako i sporta i svega ostalog. Nacionalisti iz ova dva ureda razbijaju državu. Poslije ovoga onda tek sa barbarezom.... TACKAAAA
18 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi