9

Komentari (9)

user1675926959
Bošnjaci jedini ovu zemlju doživljavaju kao svoju i niko ko nije bošnjak nema pravo na nju !!!! To nije nikakav nacionalizam već surova realnost od koje bježite a svakodnevno vam se potvrđuju moje tete kroz život općenito pa tako i kroz sport...a vi i dalje maštajte o nekakvim Šarićima što su branili BIH.Da nije bilo Bošnjaka ova bi zemlja bila srpska i hrvatska
Trapatoni
Zasto niko od selektora ne pozove Nermina Zolotica? Jeli ta liga toliko losa da ne zasluzuje poziv, a jedan je od najstandardnijih igraca Portugalske lige, odigrao strasne utakmice u Casa Pia protiv Porta, Benfike i Sportinga. Jeli to toliko zanemarljivo?!?
user1675926959
Ovaj Barbarez samo Vlahe saziva a oni će ga minirati kad mu bude najslađe ..Prvi ovaj Šarić hem nije bošnjak hem igra u niže razrednom klubu i ligi koja nije puno jača od naše Opet se Wwin PL bojkotuje doslovno kod svakog selektora od rata na ovamo.
Miirzao24
Alenizmostara
Nisi ti sav svoj !
user1700706901
Ti ocigledno nemas pojma...Dariov otac se borio za Bosnu I Hercegovinu u ratu I veci je patrrijota od mnogi nas!
Bosnian King1
Nema većih izdajica od Bošnjaka, dovoljan ti je Bakir i SDA. U reprezentaciju se pozivaju Bosanci i Hercegovci. Vi nacionalisti od****us na Bliski istok i braći Turcima.
Pajkan
Veze ti fakat nemas Šarićev otac od prvih dana rata bio u BiH armiji.Tako da daljina priča je i suvišna. I da Turska liga nije jača od naše lige Wtf.
Ibrahimbeg
Ovo se dobro počelo vrijeđati.Ko to nas šalje iz BiH, ovo je domovina svih naroda koji u njoj žive.Ali treba biti pošten većinski je Bošnjački narod.Ima ga ko svih drugih, Najviše je i krvario u odbrani BiH u protekloj agresiji na BiH.Zato nema pravo i ne smije niko slati Bošnjake nigdje van BiH. Zna se dobro ko je protekloj agresiji bio izdajica.Bošnjaci nisu nikada nikoga ubijali protjerivali. Napali susjede zato smo jedan od boljih naroda na Balkanu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.