Novo ime u stručnom štabu Sergeja Barbareza!

Stigla su i tri poziva

Novo ime u stručnom štabu Sergeja Barbareza!

Admin Čaušević

Iz Saveza je potvrđeno kako je Sergej Barbarez uputio tri dodatna poziva za prijateljske mečeve protiv Engleske i Italije, ali i imenovao novo ime u stručni štab. Promjene stižu na dan kad je David Vuković iz Borca odlučio da se zahvali na pozivu u nacionalni tim.

Dosta uzbudljiv dan za reprezentaciju BiH. Nakon otkaza Davida Vukovića stigle su i zvanične potvrde kako je Barbez uputio tri dodatna poziva za junske prijateljske mečeve.

Brojni mediji su prenijeli vijest kako će novo lice u reprezentaciji biti Madžid Šošić i Nail Omerović, dok je poziv otišao i jednom povratniku.

Naime, Barbarez je odučio naknadno u reprezentaciju odlučio pozvati i Darija Šarića koji je u minuloj sezoni nastupao u prvenstvu Turske.

Međutim, najveći novitet je i novo ime u stručnom štabu pošto je za kondicionog trenera imenovan Mario Čavak.

Čavak je novo ime i očigledno se radi o osobi koja je od povjerenja Sergeja Barbareza i njemu najodanijih saradnika.

Oglasi

"Selektor A reprezentacije Bosne i Hercegovine uputio je tri nova poziva za prijateljske utakmice sa Engleskom i Italijom.

Dario Šarić (Antalyaspor), Madžid Šošić (Radomlje) i Nail Omerović (Osijek) nova su imena na spisku A tima.

Šarić je već upisao jedan nastup za A tim na gostovanju u Rumuniji 2022. godine, dok su Šošić i Omerović do sada nastupali za U-21 reprezentaciju.

Novo ime u stručnom štabu A tima je kondicioni trener Mario Čavak", saopšteno je iz NFSBiH.

Podsjećanja radi, BiH će 3. juna gostovati Engleskoj na St. James Parku, a šest dana kasnije u Empoliju slijedi duel sa Italijom.

Top Komentari

user1675926959
Bošnjaci jedini ovu zemlju doživljavaju kao svoju i niko ko nije bošnjak nema pravo na nju !!!! To nije nikakav nacionalizam već surova realnost od koje bježite a svakodnevno vam se potvrđuju moje tete kroz život općenito pa tako i kroz sport...a vi i dalje maštajte o nekakvim Šarićima što su branili BIH.Da nije bilo Bošnjaka ova bi zemlja bila srpska i hrvatska
0 1
Trapatoni
Zasto niko od selektora ne pozove Nermina Zolotica? Jeli ta liga toliko losa da ne zasluzuje poziv, a jedan je od najstandardnijih igraca Portugalske lige, odigrao strasne utakmice u Casa Pia protiv Porta, Benfike i Sportinga. Jeli to toliko zanemarljivo?!?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi