Jakirović dao komentar na novi posao Sliškovića, dotakao se i Amara Osima

Poželio mu sreću

Jakirović dao komentar na novi posao Sliškovića, dotakao se i Amara Osima

S. Mlaćo

Dolazak Blaža Sliškovića na klupu Željezničara izazvao je dosta pažnje u bh. sportskoj javnosti.

Slišković je naslijedio Amara Osima, a već sutra ga čeka prvi izazov.

Rival će u Bijeljini biti Radnik.

Dolazak Sliškovića na press konferenciji prokomentarisao je i sadašnji šef struke Zrinjskog Sergej Jakirović.

"Sve što bi ja rekao o Baki Sliškoviću bilo bi suvišno. Vrhunska karijera, pa i trenerska, bio je i selektor reprezentacije. On će svojim iskustvom donijeti Želji nešto, a ja kažem da je sve do igrača. Trener je tu da malo razdrma stvari, da donese neke nove ideje. Ne vjerujem da je Amar Osim radio loš posao, no sigurno je da Baka može donijeti nešto novo. Želim mu sreću osim u utakmicama protiv Zrinjskog", kazao je Jakirović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Dotakao se i utakmice sa Olimpikom.

"Svjesni smo da je Olimpik drugačija ekipa nego jesenas. Disciplinovaniji su pod vodstvo Petrovića, očelkuje nas zanimljiva utakmica. Ako budemo na razini igre kao protiv Radnika mislim da možemo do pozitivnog rezultata", kazao je između ostalog Jakirović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti