Sergej Jakirović je primio poziv, sa druge strane čuo je glas čovjeka koji je sve promijenio!
Foto: Goran Mehkek/Cropix

Nakon bruke na Kosovu

Sergej Jakirović je primio poziv, sa druge strane čuo je glas čovjeka koji je sve promijenio!

Admin Čaušević

Sergej Jakirović je u četvrtak navečer po vlastitom priznanju doživio najteži poraz u karijeri. Dinamo se obrukao na gostovanju kod Ballkanija u drugom kolu Konferencijske lige gdje je poražen sa 2:0. 

Odmah nakon utakmice Jakirović je dao izjavu kojom je nagovijestio mogući odlazak uz izvinjenje navijačima Dinama kao i hrvatskoj javnosti.

"Ne znam je li za mene ovo zadnja utakmica. Kad prespavam ću donijeti odluku jer smatram da sam i ja odgovoran za ovo. Najgore je kad govoriš da te neko buši, ali kad izađeš na teren onda se moraš zapitati zašto se to događa. Ovo je za mene najteži poraz", rekao je trofejni trener.

I dok je razmišljao odlasku prema pisanju Sportskih novosti i prije samog polaska za Zagreb Jakirović je primio poziv koji je sve promijenio.

Zagrebački list piše da su Jakirovića nazvali Bruno Petković, Arijan Ademi i Stefan Ristovski te su mu ponovili istu stvar.

"Treneru, ostani, trebaš nam sada, svi smo uz tebe i bit ćemo i dalje", citirale su rečenicu Sportske novosti koju su "legionari" Dinamove svlačionice izgovorili Jakiroviću.

Oglasi

Dan nakon utakmice Mostarcu je stigla podršku i sa Maksimira pa će ovaj odlični trener i u narednom periodu sjediti na klupi Modrih.

"GNK Dinamo ovim putem želi izraziti maksimalnu podršku treneru Sergeju Jakiroviću kao i njegovom stožeru. Klub stoji iza njih s punim povjerenjem i vjerom da će vratiti momčad na pobjedničke staze", poručili su iz najuspješnijeg hrvatskog kluba.

Dinamo je u razmaku od nekoliko dana izgubio dva važna meča. Prvo na Poljudu od Hajduka (1:0), a zatim i protiv Ballkanija (2:0) u Konferencijskoj ligi.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Izlazak iz rezultatske krize Modri će tražiti ovog vikenda kada na Maksimir stiže Istra 1961 i pobjeda je pod imperativom.

Jakirović je Dinamo preuzeo prije dva nepuna mjeseca. Do sada ima učinak od sedam pobjeda i tri poraza.

Top Komentari

fare87
Prosjecan trener koji je zagrizao krupan zalogaj, svinjski je kapa za njega
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi