S Jakirovićem nema šale! Trener Dinama je Hajdukovcu pokazao ko je šef na Maksimiru

Male varnice nakon derbija na Maksimiru

S Jakirovićem nema šale! Trener Dinama je Hajdukovcu pokazao ko je šef na Maksimiru

Admin Čaušević

Siromašan derbi su odigrali Dinamo i Hajduk. Bez golova je okončan duel na Maksimiru, a podjela bodova sigurno više odgovara Splićanima koji su ostali prvi na tabeli. Poslije meča došlo je i do blagih tenzija.

Srdačan pozdrav i osmijeh Sergeja Jakirović sa Mislavom Karoglanom i ostatakom stručnog štaba Hajduka, a poslije toga i tenzije.

Nakon što je kročio na teren Jakirović se pozdravio s igračima Dinama i Hajduka, ali je ubrzo došlo i do blagih tenzija.

Naime, Jakirović je razmijenio nekoliko riječi sa Filipom Krovinovićem, a čini se da je Hajdukovac uspio povući živac treneru Dinama.

Poslije nekoliko razmijenjenih riječi Jakirović je uperio prstom prema iskusnom veznjaku kako bi mu objasnio neke stvari.

Oglasi

Međutim, ostali prisutni iz tabora Hajduka su smirili situaciju. Kazali su Krovinoviću da popusti, dok je Jakirović nastavio da objašnjava stvari. Situaciju pogledajte ovdje.

Inače, u izjavi poslije meča Jakirović pokazao da je njegova ekipa pokazala da želi osvojiti titulu te da je Hajduk maksimalno zaustavljen u fazi napada pošto nisu imali niti jedan šut.

"Pokazali smo šampionski gard. Očekivao sam ofanzivniji Hajduk. Nismo ih uspjeli probiti iako smo imali par šansi. Bio sam zadovoljan energijom svojih igrača jer smo prije 72 sata igrali protiv Ballkanija."

"Šteta za poništeni gol. Bila je ruka, sve za pet. Idemo se odmoriti i pripremiti za ono što nas čeka na proljeće. Vjerujem da ćemo mi biti prvi koji će proći kroz cilj."

Komentarisao je bivši trener Zrinjskog i transfer pijacu koju čeka Dinamo pošto je zagrebački klub još uvijek bez sportskog direktora.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Ja sam trener, radim u saradnjui sa sportkim sektorom. Vjerujem da ćemo dovesti igrače koji su nam potrebni", završio je odlični stručnjak.

Nakon trećeg ligaškog derbija ove sezone Hajduk je ostao na +7 u odnosu na Dinamo s tim da Modri imaju dva meča manje.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosanskaSvedska
Ovo najveci derbi u hr, bolje gledati bh premier ligu uvjek
2 0
user1676370670
Ma opsan covjek nema sta....prstom uperiti u nekoga ogromna stvar.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi