7

Komentari (7)

Ljacmu1
Ćuže će za bh-ligu biti veliko pojačanje.
Adohordas
Sretno u Evropi do grupe nadam se ali sam siguran da titulu nece vidjeti iducu sezonu toga je svijestan i Jakirovic jer vidi koliko se drugi klubovi pojacavaju,dok ce iz njegovog tima otici sigurno bar 3-4 standardna pevotimca!
UM1905ZM
Bgt mi se ne pojacavamo jel,nemoj bola gluposti pricati bgt...Pojacanja nisu dok to ne pokazu na terenu!
bk123
Kako vidim slike s treninga, teren je stari a nema radova na njemu...kad če taj novi teren i zna li itko rade li se igdje ti tereni
bk123
Bravo trena i sretno u Europi a kako kažeš kroz prvenstvo je probati opet izboriti. Samo mi nije jasna Bašićeva odluka da sad ide u Rusiju...kako je počelo Putin će ih sve na ratište spremit...
ElvirBolic
Ja isto sam u nevjerici, pa kud ćeš u Rusiju baš, ni u Zrinjskom ne igraš za klikere. Odradi još pola sezone bar dok se ne smiri sve i onda idi.
Realist
Ma Dizda ga hoce prodat
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti