6

Komentari (6)

plemic
profa je stvorio današnji zrinjski od igrača iz 2. i 3. ranga takmičenja i hr i bih. rendulića je on preporučio, a rendulić uporni smišlja pametne sastave i taktike, ne bi li "ukaduo", jakira. do sad je samo uspijevao rušiti dugo građeni imiđ mostarskog kluba. i sad sam mišljenja da bi trebao otići.
Convict
Pravi papak,kako ce te naguzit purgeri s osmjehom. Sto ne kazes narodu da ste zajedno u talu hebo Mamic u paksu derpe jedan.
lalinjo
Alo papak ne baljezgaj bez veze,poslusaj izjavu pa ces vidjeti da to nije izjavio,komentar o utakmici je isao uzivo na Areni.
Mostarac94
Ajde čaus ne provaljuj se, Profa je ljudina
user1690272632
Dere novinar ..Profa doveo Rendulića u Zrinju
lalinjo
Bolan novinar o cemu ti pises,pa Profa sretan ko malo dijete zbog Zrinje,sa Rendulićem bolji da ne moze biti....sve cete vi napisati samo da unesete nemir,nece moci Zrinja je jaci od toga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.