10

Komentari (10)

plemic
dragi profesore, ovo ti je najlošije izdanje od dolaska u mostar.
lalinjo
Ne znam šta ti je ode loše bilo,igrali smo protiv višestruko skuplje ekipe,sve je bilo dobro osim zadnjeg pasa prema Bilbiji,jer se čovjek morao vraćati po loptu na 40 metara od gola,popravimo taj zadnji pas i eto šansi za gol,trkački odrađeno odlično,a uzmimo u obzir da je to prva jaka utakmica poslije pauze. Po meni malo je bilo odmjeravanja i opreza sa njima,jer su nepoznanica,a sada sigurno imaju više podataka za uzvrat samim time i nadu za prolazak,pa šta dragi Bog da.
Bulle
Pa nije ni igro protiv jače ekipe, sad vidiš koliko mogu...
lalinjo
Ne možeš na početku poslije priprema vidjeti tko šta može,sigurno je da će biti spremniji za uzvrat,jer sad imaju jasniju sliku o Šerifu,pa oni su prodali 12 igrača od prošle sezone,9 novih afričkih nogometaša je igralo sinoć,tako da to nije mjerilo.
lalinjo
Samo ti profa naoštri momke za uzvrat,može se sa njima igrati bez problema,mislim da su i momci shvatili da mogu puno više dati u uzvratu,jer je ovo danas bilo odmjeravanje,a treba i malo rizikovati da bi se isplatilo,idemo momački pa šta Bog da.
gale
Golman sheriffa djeluje kao slabija karika.
zilan66
Po cemu si vidio da je golman slabija karika
saju701
Otkrio toplu vodu pa neces reci da ocekujes pobijedu Sherifa.
Ljacmu1
U ovo doba sezone Sheriff nije u top formi, nisu uigrani i to je šansa.
bk123
Bravo trena.... vjerujemo u prolaz nakon večeras a ako se i ne desi nema veze...ima popravni u konferencijskoj
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.