Jakirovićeva reakcija na "pakao" će obići Hrvatsku: Trener Dinama nije mogao bolje reagovati!

Trofejni trener se vratio na Rujevicu

Jakirovićeva reakcija na "pakao" će obići Hrvatsku: Trener Dinama nije mogao bolje reagovati!

Admin Čaušević

Sergej Jakirović se vratio na Rujevicu nekoliko mjeseci nakon što je iznenađujuće napustio Rijeku te je preuzeo Dinamo. Riječani su obećali pakao za trofejnog trenera, to su i ispunili.

Transparent s porukom "Je li te stid" je ništa u odnosu šta je Jakirović doživio kada je izašao na teren Rujevice po prvi put po preuzimanju Dinama.

Još prilikom čitanja sastava i imena trenera moglo se naslutiti šta čeka Jakirovića pošto je žestoko izviždan.

Prilikom dolaska na klupu srdačno se pozdravio sa Željkom Sopićem, a onda su počele gnusne uvrede.

Dobacivali su Jakiroviću sve i svašta sa centralne tribine, između ostalog su ga vrijeđali sa povicima: "Cigane, cigane..."

Ipak, reakcija trenera Modrih na sve je bila najbolja moguća. Pogledao je ka tribini i navijačima, blago se nasmijao te je sjeo na klupu.

Oglasi

Jasno je kao dan da navijači Rijeke nikada neće oprostiti Jakiroviću zbog načina na koji je napustio klupu ovog kluba. 

Kao što je poznato bivši trener Zrinjskog je Riječane preuzeo prošle zime te je ekipu sa dna tabele vratio do samog vrha tabele i izborio plasman u Evropu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Izgledala je Rijeka odlično u Konferencijskoj ligi, stigla je na korak od Konferencijske lige, ali je pred susrete sa Lilleom Jakirović odlučio dići sidro te je otišao u Dinamo.

Od tada je Mostarac "persona non grata" na Kvarneru što je potvrdilo i njegovo prvo gostovanje na Rujevici kao treneru Dinama.

Top Komentari

plemic
licemjer , interesdžija, karijerista ...
0 0
lalinjo
I jos nesto...ne mogu se oteti dojmu da Ristovskom psujete mrtvu djecu,majku....pa kakvi ste vi to ljudi,sramota....glavu gore Rile,Dinamo je uz tebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi