12

Komentari (12)

E.Car
Baš čekam da vidim kakvu će izjavu dati ako izgubi!!!!! To nije nemoguće, već smo ih jednom pobijedili, sigurno će osuti paljbu po sudijama, krađi, državi.... plakati ko malo dijete!!!
E.Car
Ne smiješ kritikovati nikog odmah te prijavljuju ovi majorizirani!!! A nema ih da komentarišu argumentovano nego hinjska prijava ili je to neki kamenjarski komentar u najbolju ruku!!!
lalinjo
Željo je dobio pod BB i kakvu je izjavu da Profa,nije plakao kao malo dijete itd...pišeš gluposti,većina izjava mu je poštena i na mjestu samo što tvoj mozak to očigledno ne prihvaća.
lalinjo
A to što smo navikli slušati ove naše seljačke izjave je druga stvar,pa dođe netko malo obrazovaniji i kulturniji,pa nam je neobično i smeta nam,liga je takva kakva jeste,a uostalom takva nam je i država,nažalost.
Brazuka
Napada sudije vrši pritisak stalno a sada glumi. Profa mani seljacke priče i ulizivanja
grom
Al fakat kakav Degen moras biti da državu u kojoj živiš nazivaš šugavom,i vjerovatno tu negdje i radis i živiš ..sl fakat moras biti ljudski odron
SamoZrinjski
Samo jako momci! Ti si prvak šugave zemlje!
pjanke.sa
Kakav debil moras biti da govoris za svoju zemlju da je sugava. Sto nenides u Hrvatsku ziviti?
think
Ebemo ti prvaka i Kolindu..
Fixa
Yebemo ti mamu
DV69
Yebem li ti katicu u picku rutavu
prvak1905
Samo jako i bit će dobro..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti