10

Komentari (10)

rodjak
steta sto Ziza ne osta jos koje kolo da nastavi niz ,ali dobro i Sergej je tu sada,treba mu pola godine da vidi gdje je doso i sa kakvim igracima raspolaze u tome je i kraj sezone,tek iduce sezone moze se viditi njegov rad samo je pitanje koliko kvalitetan rad,nadam se da ce biti uspjesan i da ce zauzeti tu negdje 5-6 mjesto
Ekspert
Sretno Sergej.
Sarbit2019
Ove smjene trenera su uglavnom pokusaj da se osvježe ekipe i da novi trener pokusa izboriti Evropu bice dosta zanimljivo u borbi za 2 i 3 mjesto ima bar 5 ili 6 klubova koji ce boriti za 2 i 3 mjesto.
TesanjskiBrnjo
Slab strucnjak kad vam ja kazem, tipa Bajovica i Osima.
frkt
Tipa Bajovica i Osima? Ovaj se ne moze porediti sa njima. Osim koji izvlaci max iz ekipe gdje ljudi igraju radi para, a ne srcem za klub. Mislim da se ne moze porediti sa njima, a ti kako zelis Brnjo.
Deepy
Bajević slab? Čovjek koji je osvojio 8 prvenstava Grčke sa različita dva kluba, koji je osvojio još 7 kupova je loš... Čovjek koji je 6 puta bio proglašen za najboljeg trenera godine u Grčkoj.. Ko je onda dobar?
Tas14
Dovedite koga hoćete Sarajevo prvak
Realist
Nadam se da griješim ali mislim da nam Jakirović neće donijeti nikakav napredak
user1022
Sigurno je bolji od Zize, a to ti je odma u startu napredak. Ali treba se rjesit i toksicnih igraca da bi bilo bolje.
Deepy
Gore od Žiže ne može, a bit će puno bolje. Tko je gledao Sergejeve ekipe zna kako igraju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.