SMS se povezuje s brojnim velikanima, ali Englezi tvrde da predstoji šokantan transfer
Foto - EPA

Zanimljiva vijest iz Engleske

SMS se povezuje s brojnim velikanima, ali Englezi tvrde da predstoji šokantan transfer

Midhat Šljivak

Srbijanski fudbaler Sergej Milinković-Savić (27) često se povezuje s velikim transferima.

Proteklih godina često se srbijanski fudbaler povezivao s evropskim velikanima. Govorilo se o interesu Juventusa, PSG-a, Manchester Uniteda i mnogih drugih, no on je ostajao u Laziju i od transfera nije bilo ništa.

I narednog ljeta SMS će biti interesantan brojnim klubovima. Ponovo je u igri Juventus, ali engleski mediji danas su objavili zaista nevjerovatnu vijest.

Ako je suditi po informacijama koje imaju novinari portala 90min ekipa Fulhama je ozbiljno zainteresovana za 27-godišnjeg veznjaka. Navodno su spremili veliku ponudu i žele da im on bude prvo pojačanje na povratku u Premiership.

Navodno će veliku ulogu u svemu imati Aleksandar Mitrović. Prvi strijelac tima s Craven Cottagea nagovara saigrača iz nacionalnog tima da dođe u London i vidjet ćemo hoće li se to zaista i desiti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Lazio za usluge srbijanskog fudbalera traži 60 miliona eura, a posao vodi nekadašnji fudbaler Chelseaja Mateja Kežman koji je agent ovog sjajnog veznjaka.

SMS je član Lazija od 2015. godine. Za klub je odigrao 289 utakmica i zabio je 56 pogodaka.

Top Komentari

Hix
Frajer se prodaje vec 20 godina za 100 miliona nikako da ga kupi netko
4 0
irnes4
Mosaa Stara Dama Mitrogol mi je drag ,al ohladice mi zbog ovih nagovaranja xaxa
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi