4

Komentari (4)

YouTalkinToMe
Guardiola isto tako i za erica garciu kaze da mu je zao sto odlazi i da mu je jedan od najdrazih igrača, a nikada mu nije dao priliku, nije ulazio ni sa klupe, niko ne zna ni kako izgleda.
Chupomoting
Ako pogledaš proslu sezonu i i ovu vidjet ces npr da je Garcia dobijao puno vremena za igru cak i u nekim kljucim utakmicama prosle sezone a ove sezone mu je smanjena minutaza zato jer zasto bi dao priliku nekome da igra kada ce otici
Mocemocepicenemoce
Glupo kaj brises buraz pa pokazi ak si pisal a ne ovak.. nije način lose guardiola glatko
MaDaj
cinjenica je da je aguro propustio 17 utakmica ove sezone zbog povreda/kovida itd...jeste li stvarno ovoliko glupi ili vam je mrsko pogledati ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.