Aguero već dobio četiri ponude za posao

Argentinac može da bira

Aguero već dobio četiri ponude za posao

Edmir Škorić

Argentinski napadač Sergio Aguero prije nekoliko je dana saopštio kraj karijere.

Aguero je sa suzama u očima na konferenciji za novinare saopštio tešku odluku koju je morao da donese zbog srčane aritmije.

Aguero je ljetos u Barcelonu došao kao slobodan igrač iz Manchester Cityja, gdje je proveo desetljeće i postao najbolji strijelac u povijesti Građana, no prije nepuna tri mjeseca dijagnosticirana mu je aritmija nakon što se požalio na bolove u prsima i vrtoglavicu u utakmici s Alavesom.

Sada je već dobio četiri ponude za novi posao. Njegov bivši klub Manchester City želi da Aguero bude aktuelni ambasador kluba. Osim te ponude, Aguero ima i dvije ponude iz Argentine, jednu da bude pomoćnik selektoru Lionelu Scaloniju u reprezentaciji, a drugu da vodi neku od mlađih kategorija u Argentini.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Četvrta ponuda za sada je rad kao stručni komentator na jednoj od velikih TV mreža.

Aguero je prije dolaska u Barcelonu igrao za Independiente, Atletico Madrid i Manchester City za koji je postigao 260 golova u 390 nastupa, od čega 184 u Premier ligi.

Top Komentari

Jasminn
Uuuuu sva 4 posla extra su za nase strucnjake sa sportsport portala :))) ppgotovo ovaj zadnji... Mi znamo i da je Raiola pricao o Halandu sa Laportom, i da Barcelona ima para...itd itd...najveci strucnjaci bgm
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi