Sergio Aguero seli u Madrid?

Real ozbiljno zainteresovan

Sergio Aguero seli u Madrid?

M. Šljivak

Napadač Manchester Cityja Sergio Aguero karijeru bi mogao nastaviti u madridskom Realu.

Kako navode engleski mediji, izvjesno je da bi argentinski napadač mogao na ljeto napustiti Građane, a kao nova destinacija spominje se Real Madrid.

City bi mogao dobro zaraditi na transferu 29-godišnjeg Aguera. Kraljevi su navodno spremni izdvojiti čak 60 miliona funti za njegov dolazak na Santiago Bernabeu, a ni klub nema ništa protiv prodaje ovog fudbalera.

Argentinac također ima namjeru da ode s Etihada. Klub već ima izvrsnu zamjenu u liku Gabriela Jesusa, pa bi nakon šest godina Aguero mogao napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pored Reala interes za njegove usluge pokazuje i italijanski Inter, ali za sada su Los Blancosi najkonkretniji oko njegovog dovođenja.

Aguero i ove sezone igra odlično za City. Postigao je 20 golova u 29 nastupa, a prije ovog kluba igrao je još za Atletico Madrid i Independiente. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi