Aguero zbog ubrzanog rada srca završio u bolnici

Propušta meč Lige prvaka

Aguero zbog ubrzanog rada srca završio u bolnici

E. Škorić

Iskusni napadač Sergio Aguero sinoć je prije vremena morao da napusti teren u meču Barcelone i Alavesa.

Aguero je zamijenjen još u prvom poluvremenu. Bez ikakvog kontakta se počeo žaliti na gušenje, a El Chiringuito tvrdi da je došlo do ubrzanog rada srca odnosno tahikardije.

Argentinski napadač je odmah poslan u bolnicu na daljnje pretrage, a već sada je jasno da će propustiti važnu utakmicu Lige prvaka protiv Dynamo Kijeva, baš kao i štoper Gerard Pique, koji je zadobio povredu mišića.

Podsjetimo, Barcelona je jučer odigrala samo 1:1 s Alavesom pod vodstvom privremenog trenera Sergija Barjuana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kontrolisali smo utakmicu i bili smo bolji. U drugom poluvremenu smo jako napadali ali nismo došli do pobjede. Imao sam vrlo malo vremena da odradim neki ozbiljniji posao. Do utorka ćemo se pokušati bolje spremiti", rekao je Barjuan, koji će voditi tim dok Barcelona ne nađe zamjenu za Ronalda Koemana.

Katalonci su na prethodna tri ligaška meča osvojili samo bod i trenutno se nalaze na devetom mjestu sa 16 bodova.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi