12

Komentari (12)

kaliopi
@hake drago mi je što si me duplo podmladio al tvoj kom više govori o tebi nego o meni, isto tako je naštimalno i real da izbaci psg, chelsea i city jel tako stručnjak?
hake
@kaliopi tupsone, da si dovoljno star i da nisi bio u pelenama kad se igrala ova utakmica možda bi i imali šta da pričamo, a ovako nemamo šta razglabat. Porediš ligu prvaka nokaut fazu sa nacionalnim takmičenjem. Vidi se da si balavac neki. Aj razguli tupko.
kaliopi
@hake a lika, stvarno si smarac sa tim teorijama zavjere, ima li sta da znas sta će se desiti u završnici serie A, da znam da ne moram pratiti??
kristijan19
Dragi novinaru, prva rečenica City je gostovao kod QPR-a i bilo je 3:2 za goste sa Etihada, druga rečenica kreće sa prvi šok na tribinama Etihada...daj se dogovori sam sa sobom. Stvarno je razumijem kako prvo ne pročitate šta napišete, u svakoj objavi po 50 grešaka napravite.
hake
Ko je gledao tekmu, zna vrlo dobro da je ista puštena. A sad udarajte minuse za komentar do sudnjeg dana, i kurazz me zaboli.
kaliopi
Nema zdravih, samo nepregledanih!?
gallardo.la
Jedan od vecih problema drusta je sto svako moze ostavljati javne komentare
mostar1905
Tako je, isto govorim od prvog dana. U momentu kad dzeko daje gol za izjednacenje qpr je znao da ostaje u ligi. Nisu im mogli nista 88 minuta pa odjednom furiozna zavrsnica :D
hake
Ti @kaliopi i ovaj ispod tebe @gallardo.la ste neopisani majmuni. Imate vjerovatno po 16 godina i pratite nogomet od prije 3 sezone. Aj sad m'rš.
gallardo.la
@hake polako sa rijecima, mene niko ne moze ubijediti da holding sinoc nije namjerno dobio crveni ali je to moje misljenje i ne mogu to tvrditi po portalima, ti i @mostar1905 se vjerovatno niste puno bavili ovim sportom pa ne znate šta je momentum, i tvoja tvrdnja mostarac se može pogledati sa druge strane, da su se ljudi opustili jer su znali da su ostali a Vamo mašinerija City kida za golom i titulom, psiha je cudo a utakmice se ne puštaju na onaj način...
hake
@gallardo.la veze ti nemaš, a pričaš o momentumu. Jedini momentum na ovoj tekmi je bio da se sačeka i da se vidi hoće li Crystal Palace ostati u ligi i hoće li njihov poraz uticati na to. Kad su čuli da su ostali i da poraz ne dovodi u pitanje njihov opstanak u ligi, jednostavno su pustili da City osvoji titulu. Ponavljam, veze ti nemaš.
gallardo.la
@hake molim te pročitaj ponovo šta si napisao i uzmi u obzir da pricamo o provoplasiranoj i 17-toj ekipi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.