Gdje će Aguero nastaviti karijeru?

Donio odluku da napusti City

Gdje će Aguero nastaviti karijeru?

E. Škorić

Manchester City je večeras saopštio kako Sergio Aguero na kraju sezone napušta redove tog kluba.

Nakon 10 godina, Aguero odlazi sa Etihada gdje je definitivno ostavio neizbrisiv trag i smatraće se najvećom legendom kluba.

Agueru sada ostaje da odradi sezonu u dresu Cityja, a u međuvremenu svi s nestrpljenjem iščekuju da saznaju u kojem klubu će nastaviti karijeru.

Prema informacijama koje ima uvijek pouzdani novinar Fabrizio Romano, mnogi klubovi već su se obratili Aguerovom agentu sa željom da mu ponude ugovor.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, navodi se da je Barcelona jedna od opcija, možda u ovom trenutku i najrealnija, no Argentinac želi najprije da se odmori, da uzme malo vremena i tek na kraju sezone da donese konačnu odluku.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaDaj
Vidi molim te covijek napusta klub po isteku ugovora "No WAY", senzacija, vijest godine .. itd itd.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije