Sergio Aguero zna gdje će Messi igrati naredne sezone

Volio bi da dođe u City, ali...

Sergio Aguero zna gdje će Messi igrati naredne sezone

Endin Čaušević

U posljednje vrijeme pojavilo se dosta špekulacija da bi Lionel Messi mogao napustiti Barcelonu.

Najbolji fudbaler svijeta cijelu dosadašnju karijeru proveo je u dresu katalonskog kluba, ali pregovori oko novog ugovora ne idu baš kako se očekivalo.

Messi ima ugovor na još godinu dana i zbog toga su sve jače špekulacije da će napustiti Barcelonu. Argentinac se povezuje s odlaskom u Manchester City, ali za mnoge je teško očekivati da će napustiti Barcu.

Istog razmišljanja je i Sergio Aguero koji priznaje da bi volio igrati s Messijem u Cityju, ali je svjestan da je skoro nemoguće da se nešto takvo ostvari.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Leo je simbol i legenda Barcelone. Znam da je u fudbalu sve moguće, ali nekako ne vjerujem da će on napustiti Barcelonu jer je to njegov dom. Volio bih da on dođe u City i da igramo zajedno, ali i sami znati da će se to baš teško desiti", rekao je Aguero.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Et da nam on nije rekao stvarno to nebi znali!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi