Sergio Ramos iskren, Ronaldo će se pronaći u njegovoj izjavi?

Nogometaš, a ne teniser

Sergio Ramos iskren, Ronaldo će se pronaći u njegovoj izjavi?

Edmir Škorić

Serigo Ramos dugi je niz godina jedan od najboljih stopera Evrope, a njegove dobre igre uveliko pomažu Real Madridu da osvaja trofeje.

Tridesetdvogodišnji defanzivac kraljevskog kluba za Real je odigrao 385 utakmica i od 2005. godine je lojalan bijelom dresu.

S Realom je bivši igrač Seville osvojio četiri naslova La Lige i tri naslova Lige prvaka, kao i tri puta Svjetsko klupsko prvenstvo, Superkup Evrope u tri navrata, tri puta Superkup Španije, dva Kupa Kralja...

I pomalo je tužno da neko poput njega nema Zlatnu loptu, ali Sergio Ramos tvrdi da ga takvo priznanje ni ne zanima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nije me briga za tu Zlatnu loptu. Da sam želio individualne trofeje, igrao bih onda tenis, a ne nogomet", kazao je Ramos i nekako je u pravu, ali neko poput njegovog prijatelja Cristiana Ronalda možda se na kraju pronađe u ovome i osjeti povrijeđen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi