Nema kraja lošim vijestima za Sergija Ramosa

Pozitivan na koronavirus

Nema kraja lošim vijestima za Sergija Ramosa

E. Čaušević

Sergio Ramos u drugom dijelu sezone skoro da nije uvezao dvije utakmice zbog povrede koljena, a sada je saznao nove loše vijesti.

Ramos je u januaru operisao koljeno i na teren se vratio prije nekoliko sedmica, ali se ponovo povrijedio tokom meča za reprezentaciju Španije i očekuje se da se na teren vrati krajem ovog mjeseca.

Međutim, za kapitena Real Madrida čini se da nema kraja lošim vijestima jer je jutros potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

Ramos se već nalazi u izolaciji i ono što je najvažnije da se dobro osjeća i nema simptoma.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Ramosa su povreda i koronavirus došli u najgorem periodu kada bi trebao riješiti svoju budućnost odnosno donijeti odluku da li ostaje ili napušta Kraljeve na kraju sezone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AndrejUdovicic
pa bolje da je sad pozitivan dok ne moze igrat svejedno nago da npr bude pozitivan kad se oporavi pa mora ponovno na pauzu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi