11

Komentari (11)

ArmiNN
Nema Liverpoolovi i Cityevi odma hejtaju i mole boga da nije istina
GAZIJASAISTOKA_
Sergio Ramos ce OSTATICU REALU..samo sto vi u nedostatku GLUPOSTI o Dzeki i Visci, pisete GLUPOSTI O RAMOSU..
Eno30
Stvarno kad citam i gledam komentare ovih cityovih navijaca kako samo napadaju vredzaju jel novinar napise da neko vece ime prelazi u United odma napadaju novinare za njih je sve laz jel nekp fali Manchester United odma klikaju dislajk. City dobio Liverpol odma vredzaju najveceg i nakboljeg trenera nazivaju ga svakakvim imenima ruznim. Zaista toliko ste fokusirani nekom mrznjom ljubomorom itd.
IMPERATOR
Ni Martin Luther King nije postao propovjednik dok nije savladao BUKVAR. Ti dosta pametnih stvari skontaš ali te pokopa čim otvoriš usta. Ljudi za par mjeseci nauče tuđi jezik, tako se i ti stavi par mjeseci i nauči maternji da te razumijemo. Navijači City-a se samo pribojavaju da nakon 10 godina ne dobiju ozbiljnu konkurenciju u Manchesteru, to je njihova noćna mora, zato ne žele Ramosa sa 35 godina u Unitedu.
Eno30
A jesi ti dosadn lik koji se krije iza nekog nicka de gnjido jedna okani se mene i mojih komentara
IMPERATOR
Gnjida rodila gnjidu nepismenu, bolje da te pobacila nego da se brukaš iz dana u dan.
Eno30
Jesi frajer na pisanju nema sta samo na pisanju mozes biti frajer a uzivo se i muhe bojis zato se i krijes iza nicka i vredzas okolo narod
IMPERATOR
user1590396893
Pošto je sportsport ovo napiso onda je to laž stvarno je nevjerovatno koliko ste katastrofalan portal
MUFCDOGROBA
Da vi pisete ide United, drugi u PSG, ja kazem da ide u TOSK Tesanj! Ja sam pouzdaniji od sviju vas
Arnel925
Hoće da igra sa Cristianom i on dolazi u United od ljeta
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.