Tradicija ispred novca: Sergio Ramos od ljeta u Engleskoj!

Navodno je sve dogovoreno

Tradicija ispred novca: Sergio Ramos od ljeta u Engleskoj!

E. Škorić

Sergio Ramos može da bira gdje će nastaviti karijeru, ali je skoro pa sigurno da to neće biti u Madridu.

Ramosu na ljeto ističe ugovor i navodno se do sada nije dogovorio s Realom oko nastavka saradnje. U Madridu smatraju da je vrijeme za promjene i mlađe igrače, pa će španski reprezentativac nakon 16 godina napustiti klub.

Njegov brat Rene Ramos trenutno pregovara s brojnim klubovima i prva opcija je doći u atraktivnu Premier ligu, a Manchester United je najizglednija destinacija.

Ramos je imao bogate ponude iz Azije koje je odmah odbio jer mu se ne ide iz Evrope, kao i njegovoj porodici, a navodno mu PSG-ov novac nije zanimljiv jer želi ponovo biti dio kluba s velikom tradicijom.

Pa ako već želite igrati u jednom takvom klubu u engleskoj Premier ligi, Manchester United se nameće kao pravi izbor. Mediji u Engleskoj već najavljuju predugovor koji bi bio potpisan, a od ljeta bi Ramos put Engleske.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ramos bi u Unitedu imao platu preko 200 hiljada eura sedmično, a osim Uniteda, koji već konkretno pregovara, interes su navodno pokazali Manchester City i Liverpool, no prema izvorima bliskim igraču, Crveni vragovi su na pol poziciji.

Ramos je osvojio četiri naslova Lige prvaka s Realom, pet u La Ligi, a bio je svjetski prvak sa Španijom 2010. godine. Prvenstva Evrope s Furijom je osvajao 2008. i 2012. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ArmiNN
Biti ce bas ono sštoo treba Unitedu
1 3
lav.junior99
Ako ode drago ce mi biti ako pojaca redove Uniteda
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi