Jedna opcija otpada: Supruga Sergija Ramosa progovorila o budućnosti fudbalera!

Pilar Rubio se oglasila

Jedna opcija otpada: Supruga Sergija Ramosa progovorila o budućnosti fudbalera!

E. Ganibegović

Sergio Ramos fudbaler je kojem na ljeto ističe ugovor s PSG-om i vidjet ćemo da li će ostati u glavnom gradu Francuske. O njegovoj budućnosti progovorila je njegova supruga Pilar Rubio i sudeći prema onome što je rekla, jedna opcija otpada.

Prije dvije godine je Sergio Ramos stigao u PSG kao slobodan fudbaler, a sada se postavlja pitanje da li će produžiti ugovor s aktuelnim prvakom Francuske.

Klub iz Pariza ima tu želju, iako će morati smanjiti dosta plata. Bez obzira na sve, budućnost Sergija Ramosa nije jasna.

Saudijska Arabija postaje sve primamljivija opcija otkako je Cristiano Ronaldo otišao u Al-Nassr, no čini se da, barem ne ovog ljeta, tamo neće otići Ramos.

Za njegove usluge zainteresovan je tamošnji Al-Hilal, no izjava supruge španskog defanzivca jasno ukazuje na to da je ova opcija već otpisana.

Poznata novinarka i voditeljka iz Španije govorila je o budućnosti svog supruga, te istakla da ne zna da li će ostati u Francuskoj ili se vratiti u Španiju.

Oglasi

Dakle, u njenim razmatranjima uopšte nema Saudijske Arabije ili neke druge zemlje, pa se može slobodno reći da od prelaska Ramosa u Al-Hilal nema ništa. 

"Ne znam da li ćemo ostati u Parizu ili ćemo se vratiti u Španiju. Najgore je što to neću znati do posljednjeg trenutka, pa ni ne razmišljam o ovome", rekla je Pilar Rubio, prenosi RMC Sport.

Nedavno je Sergio Ramos izjavio da mu se jako sviđa život u Parizu, ali je priznao da mu je grad Madrid najdraži.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Pariz je grad koji ima sve, a ljudi ovdje su učinili da se osjećam kao kod kuće otkako sam stigao. S druge strane, Madrid je Madrid. Volim atmosferu tamo, muzeje, restorane, ali najviše od svega volim ljude tamo, porodicu i prijatelje.

Još uvijek imam svoj dom u Madridu i, kada mi vrijeme dozvoljava, odem tamo i provodim vrijeme s prijateljima i porodicom. U svakom slučaju, ovo su dva najvažnija i najljepša grada na svijetu", rekao je Sergio Ramos u nedavnom intervjuu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi