Messi se vratio u Pariz, Španci otkrili zašto je Antonella ostala u Barceloni i "zapalili" navijače

Šuška se šuška...

Messi se vratio u Pariz, Španci otkrili zašto je Antonella ostala u Barceloni i "zapalili" navijače

E. Čaušević

Prethodnih dana pojačale su se glasine oko povratka Lionela Messija nakon što je on proveo nekoliko dana u tom gradu. Messi se vratio u Pariz jer ga očekuju novi izazovi s PSG-om, ali su svi shvatili da se u glavni grad Francuske vratio sam i poznato je zbog čega je Antonella s djecom ostala u Barceloni.

Messi je s porodicom za vikend doputovao u Barcelonu što je izazvalo veliku pažnju španske javnosti zbog špekulacija da će se Argentinac na kraju ove sezone vratiti u katalonski klub.

Španski mediji objavili su da su Messi i Antonella vratili već skoro sve stvari iz Pariza u kuću u Barceloni, a također i da su se raspitivali oko toga da sinove upišu u školu koju su pohađali dok su živjeli u tom gradu.

Sve to rasplamsalo je špekulacije da će se Messi na ljeto zaista vratiti u Barcleonu što je izazvalo euforiju navijača ovog kluba jer će Argentinac dobiti šansu da u katalonskom klubu završi karijeru i svoju priču koja je prije dvije godine neočekivano prekinuta zbog nemogućnosti potpisa novog ugovora.

Messi se u utorak vratio u Pariz jer ga očekuju novi izazovi s PSG-om u finišu sezone u Francuskoj, no svi su zapazili da se u glavni grad Francuske vratio sam.

Antonella je sa sinovima ostala u Barceloni i nije se s Messijem vratila u Pariz kako je to inače bio običaj u prethodnim njihovim posjetama ovom gradu.

Oglasi

Ostanak Antonelle samo je dodatno "zakuhao" priču oko povratka Messija na Camp Nou, a španski mediji objavili su razlog zbog čega je ona ostala u Barceloni.

Navodno, Antonella je ostala kako bi se pobrinula za stvari vezane za njihovu kuću u Barceloni i spremila sve za povratak porodice Messi u ovaj grad.

Informacije da su oni iz Pariza u Barcelonu doputovali s čak 15 velikih kofera dovoljno pokazuje da je povratak Messija u katalonski klub zaista blizu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Također, iskoristila je priliku i za druženje sa svojim prijateljicama, a nije poznato kada će se Antonella i djeca vratiti u Pariz i da li će to više uopšte uraditi do kraja ove sezone.

Messi je ugovorom vezan za PSG do 30. juna i tada će postati slobodan igrač jer je već sada jasno da od produženja saradnje na Parku prinčeva nema ništa. Svi se nadaju njegovom povratku u Barcu, a da li će se to desiti ostaje nam da vidimo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi