Sergio Ramos: Ovo je bila prava prilika da se dokažemo

Kapiten Reala nakon meča

Sergio Ramos: Ovo je bila prava prilika da se dokažemo

Kapiten Real Madrida Sergio Ramos bio je veoma sretan nakon večerašnjeg porlaza u četvrtfinale Lige prvaka.

Real je izbacio PSG ukupnim rezultatom 5:2, a Ramos je nakon prolaza dalje rekao da je ovaj dvomeč bio prava prilika da on i saigrači dokažu za šta su sposobni.

"Znali smo da je ovo perfektna prilika da se dokažemo u našem omiljenom takmičenju. Istina je da smo veoma sretni zbog sjajnog timskog rada. Ponovo uživamo igrajući fudbal i ponovo imamo taj pobjednički osjećaj u kojem jako uživamo. Nadamo se da ćemo nastaviti ovako jer još uvijek ništa nismo osvojili. Večerašnja utakmica je bila veoma teška fizički", rekao je Ramos pa nastavio:

"Nije bilo tako lagano kao što se možda činilo. Znali smo da se ne smijemo opustiti jer smo morali da pravimo štetu pred njihovim golom, posebno nakon što su oni ostali sa deset igrača. Istina je da smo uložili veliki napor kako bi prošli", rekao je Ramos.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Realu je ovo osmo vezano četvrtfinale Lige prvaka, a do sada su u prethodnih sedam navrata pronalazili put do polufinala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi