Zidane: Odigrali smo perfektan meč

Trener Reala nakon pobjede

Zidane: Odigrali smo perfektan meč

Real Madrid se večeras plasirao u četvrtfinale Lige prvaka i to nakon što je i u uzvratu porazio PSG sa 2:1 u Parizu.

Podsjetimo, Madriđani su u prvom meču slavili sa 3:1 i pokazali su da su trenutno bolji tim od PSG-a te su sasvim zasluženo prošli dalje. Trener Reala Zinedine Zidane imao je razloga da bude sretan nakon večerašnje utakmice.

"Plan nas je veoma dobro služio. Odigrali smo perfektan meč. Veoma sam sretan jer je svaki igrač koji je igrao odigrao dobro. Ne msilim da je PSG bio slab. Odigrali su veoma dobro prvi susret, možda ne baš tako dobro večeras, ali jedan od razloga je i taj da smo mi igrali dobro", rekao je Zidane i nastavio:

"Lucas Vasquez i Marco Asensio su bili veoma važni večeras. Njihovo igranje je bilo veoma bitno jer smo morali imati dvije linije u timu sa po četiri igrača kako bi se dobro odbranili od njihovih krilnih igrača. Odradili smo to veoma dobro. Lucas je u veoma dobroj formi, Marco također. Dakle, oni, a i ostali igrači, su odigrali veoma dobro".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti