Sergio Ramos ponudio zanimljiv prijedlog: "Trebali bi napraviti tri Zlatne lopte..."

Kapiten Reala se oglasio

Sergio Ramos ponudio zanimljiv prijedlog: "Trebali bi napraviti tri Zlatne lopte..."

Endin Čaušević

Lionel Messi prošle sedmice osvojio je rekordnu šestu Zlatnu loptu koju dodjeljuje France Football.

Messi je prvi fudbaleri u historiji koji je uspio osvojiti šest Zlatnih lopti, a iza njega je sada Cristiano Ronaldo koji ima jednu manje.

I ovaj put bilo je dosta polemike oko toga ko je zaslužio ovu nagradu, a iza Messija ostali su Van Dijk, Ronaldo i Mane.

Međutim, jasno je da uvijek ima onih koji se bune oko dobitnika Zlatne lopte, a zanimljivo rješenje da se ovaj problem konačno završi dao je Sergio Ramos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Trebali bi napraviti tri Zlatne lopte. Jednu za Messija, jednu za Ronalda i jednu za sve ostale", kroz smijeh je rekao kapiten Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi