Sergio Ramos protiv Reala nikad neće slaviti dvije stvari!

Novi igrač PSG-a

Sergio Ramos protiv Reala nikad neće slaviti dvije stvari!

A. Čaušević

Sergio Ramos je prošle sedmice postao novi igrač PSG-a. 

Ramos je nakon 16 godina napustio Real Madrid i to kao slobodan igrač. Kao narednu destinaciju je izabrao PSG.

Po odlasku iz Kraljevskog kluba čiji je bio i kapiten Ramos je dao prvi opširan intervju u kojem je govorio o Los Blancosima.

Novinare je zanimalo da li bi Ramos slavio gol ukoliko ga postigne protiv svojih bivših saigrača. Odgovor je bio očekivan.

"Ne bih slavio gol protiv Reala. Taj klub je moja porodica i u mom je srcu. Zaslužuju poštovanje. Nikad ne bih slavio ni gol ni pobjedu nad Realom", rekao je Ramos.

Jedno od pitanja se odnosilo i na mogućnost igranja Lige prvaka protiv svog bivšeg kluba gdje je proveo najbolje godine karijere.

"Postoje pretpostavke i anticipiranje budućnosti bi bilo pomalo odvažno. Razmišljam samo o tome da u PSG-u igram na najvišem niovu i doprinesem svojim iskustvom."

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Počinjem od nule u novom timu i da dam sve od sebe. Osjećam se dobro zbog novih izazova. Nadajmo se dobroj godini. Vidjet ćemo šta će biti u budućnosti", rekao je 35-godišnjak.

Ramos je sa PSG-om potpisao dvogodišnji ugovor. Na leđima će nositi broj 4 i na godišnjem nivou će imati platu od 12 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi