Stigao je odgovor: Može li zaista PSG raskinuti ugovor sa Sergijom Ramosom?

Ne postoji takva klauzula

Stigao je odgovor: Može li zaista PSG raskinuti ugovor sa Sergijom Ramosom?

E. Škorić

U PSG-u su nezadovoljni situacijom oko Sergija Ramosa, koji zbog zdravstvenih problema još uvijek nije zaigrao za svoj novi klub.

Ramos je kao veliko pojačanje iz Real Madrida ljetos stigao u Pariz, ali navijači francuskog kluba još uvijek ga nisu imali priliku gledati u dresu PSG-a.

Francuski dnevnik Le Parisien kao i niz medija u toj zemlji danas je donijelo informaciju da PSG razmišlja o raskidu saradnje sa Ramosom zbog njegovog lošeg fizičkog stanja.

Navodno postoji klauzula u ugovoru prema kojoj PSG može da raskine saradnju s Ramosom ako on ima zdravstvene probleme. Međutim, ubrzo su španski mediji, prije svih Mundo Deportivo, demantovali takve navode.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Izbor blizak dugogodišnjem kapitenu Real Madrida tvrdi da ne postoji takva klauzula i da PSG ne može raskinuti ugovor. Ako to napravi, morao bi da plati visoku odštetu odnosno ostatak novca koji Ramosu pripada prema trenutnom ugovoru.

Ramos je samo jedna u nizu velikih zvijezdi koje su došle u Pariz minulog ljeta, no on je jedini koji još nije upisao zvaničan nastup i pitanje je kada će se to i dogoditi.

Top Komentari

denimen9
Kad krene igrat i trpat golove biće druga priča
2 2
Sars33
Jeste picke Dovedete lika, ne date mu ni tekme da odigra i sad ocete da ga prodate...tobe
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi