Potpis Ramosa je samo formalnost

Parižani ga uspjeli dovesti

Potpis Ramosa je samo formalnost

Samir Mlaćo
Dilema više nema. Sergio Ramos će uskoro postati novi igrač PSG-a.

Sve je dogovoreno, te će Parižani dobiti veliko pojačanje.

Novinar RMC Sporta Mohamed Bouhafsi prenio je informaciju o ozvaničenju saradnje.

Ramos je bio standardan u ekipi Real Madrida čak 16 godina i očekivalo se da će karijeru završiti u dresu ovog kluba, ali se to neće desiti.

Ovaj iskusni fudbaler nije uspio da dogovori nastavak saradnje s Real Madridom jer se nisu mogli usaglasiti oko iznosa njegove plate. Na kraju Florentino Perez nije htio da ispuni njegove uslove i odlučio je da Ramos bez obeštećenja može napustiti klub.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako se nalazi na zalasku karijere jasno je da Ramosu nije bilo problem da pronađe novi klub. Već se nekoliko klubova raspitivalo za njegove usluge, no sada je jasno da će to biti bogati PSG-a.

Ramos se povezivao i s povratkom u Sevillu, ali je sam poručio da od toga nema ništa. Također, interes za njega pokazao je i Milan, ali su se Rossoneri brzo povukli nakon što su čuli uslove koje Ramos traži.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi