Nož u leđa Perezu: Sergio Ramos 'minira' Real Madrid
Foto - EPA

Španci tvrde

Nož u leđa Perezu: Sergio Ramos 'minira' Real Madrid

Midhat Šljivak

Sergio Ramos vjerovatno će napustiti redove madridskog Reala.

Iskusni 35-godišnji defanzivac ostaje bez ugovora na kraju ovog mjeseca i po svemu sudeći nakon decenije i po napušta klub.

Nije Ramos želio da pristane na uslove novog ugovora kojeg mu je predstavio predsjednik kluba Florentino Perez.

Prvi čovjek kraljevskog kluba ponudio je kapitenu kluba mnogo manju iznos od onog kojeg trenutno ima (18 miliona eura), ali on na to nije pristao.

Tako će Ramos otići iz kluba, ali je, prema pisanju El Transistora, odlučio zabiti nož u leđa Perezu. On navodno poziva igrače i savjetuje im da ne pristaju na smanjenje plata i ove sezone.

"Neimenovani igrač je rekao klubu da Sergio Ramos zove igrače i savjetuje ih da ne prihvataju smanjenje plate, jer jedini razlog što se odriču novca je ponuda koja se sprema za Kyliana Mbappea", navodi El Transistor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mbappe se već dugo povezuje sa Realom. Ipak, nikakve zvanične ponude nije bilo i vidjet ćemo hoće li je biti tokom ljeta.

Ramos je 16 godina član Real Madrida i sa Kraljevima je osvojio apsolutno sve. Odigrao je 671 utakmicu i postigao je 101 pogodak.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Kapitenski nema sta. Ljubav prema klubu. Najveci smecar u historiji fudbala.
6 9
Skopidoo
A i da rade zbog toga sta tebe boli k,bolje da ga dovedu pa da osvojis i ligu i ligu prvaka i uzmes bruku nekakvih bonusa nego da se patis ko i ove sezone i dobijes kurcinu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi