Sergiju Ramosu bianco ček zbog kojeg odlazi iz Real Madrida

PSG mu nudi šta poželi

Sergiju Ramosu bianco ček zbog kojeg odlazi iz Real Madrida

Edmir Škorić

Novinar El Chiringuita Jose Alvarez tvrdi da će Sergio Ramos napustiti Real Madrid.

Alvarez je u svojoj emisiji kazao da štoper "80 posto napušta Madrid" i prema njegovim tvrdnjama, transfer bi mogao biti realizovan na kraju sezone.

Ramos ima 34 godine i u Realu smatraju da je došlo vrijeme za rastanak bez obzira što se radi trenutno o jednom od najvažnijih igrača tima koji nakon odlaska Cristiana Ronalda nosi kapitensku traku i potpunu ulogu vođe.

Bivši igrač Seville je i sam svjestan da je na zalasku karijere i ima priliku za još jedan dobar ugovor. Kako je objavljeno, njemu je PSG ponudio bianco ček, što znači da može uzeti ugovor kakav sam želi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dobit će priliku da sam odluči na koliko godina će potpisati i koliko će zarađivati godišnje. Sve to ukazuje da bi Ramos mogao put Pariza na ljeto, no za sada nema zvaničnih informacija iz jednog od kluba ili od samog Španca.

Ramos je nedavno u meču Lige prvaka protiv Intera postigao 100. gol u dresu Reala i bez premca je jedan od dva-tri najbolja štopera protekle decenije, a još uvijek može da pruža kvalitetne partije i da igra na najvećem nivou.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Glupost
3 0
Śmeker007
Nakon odlaska CR nosi kapitensku traku, nisam znao da je CR bio kapiten REAL-a !? ??????????????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi