13

Komentari (13)

ako1986
Zbilja ga ne volim al je dobar igrac.Da je najbolji defanzivac neznam bas sjetimo se Puyola, Maldinija, Canavara,Gattuso, Neste itd...
Saimai1316
E i ti ga usra sad kad uvrsti Gattusa medju ove igrace,u svojoj poziciji Gattuso je jedan od najboljih ali nije bio klasicni odbrambeni igrac,prava definicija za njega je defanzivni vezni,razarac igre ili razbijac ali stoper nikad,
Manager
ne znam* / i zašto Ramos nije bolji od bilo kojeg navedenog ?
Manager
ne puno, ali za nijansicu je modža bolji od bilo kojeg, a sigurno ni jedan od njih nije bolji od Ramosa .. eventualno su isti..
RZ88
Kad mi samo naumpadne kako je namjerno Salaha povrijedio ne gledajući druge mesarske startove daje zaključak da je jedan od najvećih smećara u historiji ove igre.
ArminA
Da njega Salah nije vukao ,nebi ni doslo do povrede . On je najbolji defanzivni igrac u historiji nogometa ,pa ti pisi sta hoces.
Vuk13
Salah je sam sebe povrijedio,cuj namjerno isao povrijedit salaha,zar toliko moras biti slijep da to napises
Zulfikar
Malo objektivnosti nebi bilo na odmet. Cuj najbolji u historiji, mozda ako uzmes zadnjih 15 godina a vec da kazes da je najbolji ikad to vec nema smisla.
tbra
Istu stvar rudiger uradi de bruyneu
JuventinoBK
Odavno nisam osjećao toliku mrznju. Jos od djetinjstva. Zelio sam godinu dana da ubijem ramosa. Gnjida jedna mizerna. Hajd sto je on uzeo titulu lpoolu nego je uzeo zlatnu loptu bratu salahu. Prvi put musliman je trebao biti zlatna lopta i gnjida to uradi. Lpool ih je pojeo do tog trenutka. To je ko kad gledas filmove Van dama one stare kad gnjida namjerno slomi ruku nekom u onim turnirima, tako i ramos. Jedini nacin da real uzme titulu je bio da uradi polugu salahu. Dobro je to gnjida znala i uradila. Naravno ****a od realovih navijaca su ko cetnici sa ovim izjavama da je slaah njega vukao. To ko cetnici u ratu sto su govorli nam balije su same na sebe pucale.
user1601076490
A šta je Zidan, ako nije Musliman. Kakve gluposti ti pričaš, ne bi uzeli Lp ni da je 3 Salaha bilo na terenu.
Joco89
Nisi ti dobar sa glavom druže. Idi malo na snimanje. Porediš sport, Salaha, Ramosa sa ratom i četnicima i muslimanima. Presaberi se. Osim ako nisi zaljubljen u Salaha pa je ova tvoja frustracija opravdana. Ima nas svakakvih na ovom dunjaluku.
JuventinoBK
@Joco89 ne razumijes ti to. Salah je ujedinio sve muslimane iz različitih muslimanskih zemalja. Svi ga nenormalno volimo. Ne razumijete vi krscani tu pripadnost vjeri koju mi imamo, kod vas je to dosta slabije nego kod nas.

Pa poredim jer koliki moras biti degenerik i reci Salah je sam sebe povrijedio. To je isto ko sto cu srbi u ratu govorili bosanci sami sebe ubijaju. Bas isto. Ramos gnjida profesionalno mu polugu uradio unistio mj ruku i degenerici od realovih navijaca tako nesto kazu
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.