Ronaldinho pokušao isprovocirati Ramosa, a on mu brutalno odgovorio

"Okršaj" na Twitteru

Ronaldinho pokušao isprovocirati Ramosa, a on mu brutalno odgovorio

Endin Čaušević

Sergio Ramos jučer je zvanično potvrdio da ovog ljeta napušta Real Madrid.

Ramos je u kraljevski klub stigao još prije 16 godina iz Seville za 27 miliona eura i činilo se da će sigurno završiti karijeru u Real Madridu.

Međutim, to se neće desiti jer je Ramos jučer potvrdio da neće produžiti ugovor s Realom, te je organizovao press konferenciju na kojoj se zvanično oprostio od kraljevskog kluba.

Ramosu je istekao ugovor i nije postigao dogovor oko ostanka jer je tražio dosta više novca od onoga što mu je nudio Florentino Perez.

Mnogi fudbaleri su se nakon jučerašnje press konferencije oglasili na društvenim mrežama i pokazali su Ramosu da ima zaista posebno mjesto u ovom sportu.

Danas se na Twitteru oglasio i Ronaldinho koji je pokušao čini se isprovocirati Ramosa s fotografijama iz utakmice kada je svojim driblinzima dovodio do ludila ovog 34-defanzivca.

Oglasi

Međutim, sigurno je da se legendarni igrač Barcelone nije nadao da će od Ramosa ekspresno dobiti brutalan odgovor.

"Hej, Sergio Ramos sjećaš li se ove noći?", napisao je Ronaldinho, a Ramos je odgovorio fotografijom na kojoj se vidi kako igrači Real Madrida slave titulu prvaka Španije.

"Sjećam, ali ova fotografija koja je nastala nekoliko mjeseci kasnije je dosta bolja", poručio je Ramos.

Image

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ramos i Ronaldinho imali su nekoliko sjajnih okršaja na terenu, ali svi se sjećaju najviše briljantne partije Brazilca na Santiago Bernabeu kada se poigravao s defanzivcima Reala.

Te noći Barcelona je slavila sa 3:0, a Ronaldinho je zabio dva fantastična gola i postao je jedan od rijetkih kojem su aplaudirali navijači Real Madrida nakon briljatne utakmice.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RZ88
Kad mi samo naumpadne kako je namjerno Salaha povrijedio ne gledajući druge mesarske startove daje zaključak da je jedan od najvećih smećara u historiji ove igre.
10 15
ako1986
Zbilja ga ne volim al je dobar igrac.Da je najbolji defanzivac neznam bas sjetimo se Puyola, Maldinija, Canavara,Gattuso, Neste itd...
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi