Ramos nije navikao na takve kritike u svojoj karijeri: "Greška je što ga je PSG doveo"

Rothen jasno poručio

Ramos nije navikao na takve kritike u svojoj karijeri: "Greška je što ga je PSG doveo"

E. Čaušević

Sergio Ramos ovog ljeta potpisao je za PSG, ali još uvijek nije debitovao za svoj novi klub.


Španski defanzivac je nakon 16 godina odlučio da napusti Real Madrid nakon što se nije uspio dogovoriti s čelnicima kraljevskog kluba oko novog ugovora.

Ramos je imao nekoliko zanimljivih ponuda, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u PSG-u s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Međutim, na debi Ramosa se još uvijek čeka jer on nije dovoljno spreman. Očekivalo se da će igrati minulog vikenda, ali se ponovo nije našao u konkurenciji za meč PSG-a.

Parižani igraju već u srijedu meč Lige prvaka protiv Club Bruggea, ali kako stvari stoje Ramos neće biti spreman ni za ovu utakmicu.

O dolasku Ramosa u PSG govorio je i nekadašnji fudbaler ovog kluba Jerome Rothen koji je kritikovao čelnike kluba što su doveli ovog igrača jer smatra da je to bila greška.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Otkako je došao u PSG oporavlja se od povrede ili nije fizički dovoljno spreman za utakmicu. Kada si toliko povrijeđen na zalasku karijere je jako loše za igrač jer ne želiš tako da završiš", počeo je Rothen i nastavio.

"Kada je stigao u PSG mnogi su rekli da će donijeti pozitivnu atmosferu u svlačionicu i da će iskustvom pomoći ekipi, ali toga još uvijek nema. Pored svih igrača u odbrani koje imamo stiče se ideja da je dolazak Ramosa u PSG bila velika greška".

Top Komentari

denimen9
Ljubomorko, sjecam se Rothena, imao jednu dvije dobre sezone, grohno prije tridesete.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi