"Šamar" Pochettina svim navijačima PSG-a

Neočekivana odluka

"Šamar" Pochettina svim navijačima PSG-a

E. Čaušević

PSG igra danas na svom terenu protiv Clermonta meč petog kola francuske Ligue 1.

Navijači PSG-a s nestrpljenjem su čekali današnju utakmicu i nadali se da će po prvi put vidjeti Lionela Messija u dresu njihovog kluba na Parku prinčeva, ali se to neće desiti.

Mauricio Pochettino je razočarao sve sastavom za današnju utakmicu, a Messija nema ni na klupi.

On je odlučio dati odmor većini igrača koji su igrali u južnoameričkim kvalifikacijama, a pored Messija na tribinama su ostali Neymar i Angel Di Maria.

Međutim, dobre vijesti su što će svoj debi u PSG-u upisati golman Gianluigi Donnarumma koji se nalazi u početnom sastavu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG: Donnarumma, Danilo, Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Diallo, Gueye, Herrera, Draxler, Rafinha, Mbappe.

Image

Top Komentari

Hamic14
Ne da on nije htio da ih koristi,nego zbog protokola covid oni moraju biti “izolovani “10 dana To se isto desilo I u engleskoj
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi