Sergio Ramos smatra da Real protiv Barcelone ima veće šanse ako Gareth Bale ne bude igrao
Ramos smatra da je za Real bolje ako Bale ne bude igrao

Kapiten savjetuje trenera

Sergio Ramos smatra da Real protiv Barcelone ima veće šanse ako Gareth Bale ne bude igrao

S. Pašalić

Ekipu Real Madrida u narednom periodu čeka pakleni raspored.

U narednih nešto više od mjesec dana ekipu Santijaga Solarija čeka devet utakmica od čega su tri El Clasica protiv Barcelone, od čega je jedna utakmica u Primeri i dvije utakmice u Kupu kralja.

Prvu utakmicu Madriđani igraju već iduće sedmice u kupu kada će na gostovanje kod Barcelone, a kako pišu španski mediji kapiten Reala Sergio Ramos vrši veliki pritisak na Solarija da iz tima izostavi Garetha Balea.

Ramos smatra da Real ima veće šanse protiv Barcelone ukoliko bude igrao bez Velšanina i to je stavio do znanja i treneru Madriđana.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kapiten Kraljevskog kluba neosporno ima veliki uticaj na sva dešavanja u klubu. Poznato je da je on bio i veliki protivnik toga da Jose Mourinho ponovo preuzme Real, a da li će Solari dopustiti da se umiješa u njegov posao ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

barcaforever
Messi ne treba da igra uopšte , neka bude na klupi :D
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi