Spremite se za spektakl: Barca protiv Reala u polufinalu Kupa Kralja!
Real i Barca će u razmaku manjem od mjesec dana odigrati čak tri međusobna duela, dva u Kupu Kralja i jedan u La Ligi.

Tri El Clasica u manje od mjesec dana

Spremite se za spektakl: Barca protiv Reala u polufinalu Kupa Kralja!

Danas je u prostorijama Fudbalskog saveza Španije održan žrijeb polufinalnih parova Kupa Kralja.

Kao što su mnogi priželjkivali u ovoj fazi takmičenja ćemo gledati El Clasico, susret između Barceloe i Real Madrida. U drugom meču igrat će Valencia i Real Betis.

Prvi susret Barce i Reala na rasporedu je 6. februara na stadionu Camp Nou, dok će revanš biti igran 27. februara na Santiago Bernabeu stadionu. Inače, ove dvije ekipe će već 3. marta odigrati i treću utakmicu u ovoj godini jer će se sastati u okviru španske La Lige na stadionu Santiago Bernabeu.

Svakako da oba tima čeka paklen raspored u narednom periodu obzirom da se uskoro nastavlja i Liga šampiona. Podsjetimo, Kraljevi u osmini finala igraju protiv Ajaxa, a Katalonci protiv Lyona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pogba69
Uvijek Barcelona dobija slabe protivnike
2 3
barcaforever
dajte nam Real da se igramo :D
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti