HNS objavio fotografiju zbog koje će navijači Real Madrida pustiti suzu

Posjetili bivšeg saigrača

HNS objavio fotografiju zbog koje će navijači Real Madrida pustiti suzu

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske igra večeras na svom terenu protiv Portugala meč 6. kola Lige nacija.

Vatreni ne blistaju u Ligi nacija, te u slučaju lošeg rezultata protiv Portugalaca u Splitu prijeti im ispadanje iz Lige A ukoliko Švedska uspije da dođe do pobjede protiv Francuske.

Meč u Splitu sigurno će biti u centru pažnje jer će oba tima igrati u najjačem sastavu. Nakon jučerašnjeg treninga Portugala objavljena je i sjajna fotografija nekadašnjih saigrača iz Real Madrida.

Naime, Luka Modrić i Mateo Kovačić došli su na trening Portugala kako bi posjetili Cristiana Ronalda s kojim su nekada igrali u kraljevskom klubu.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1605223705
Ma ****sh hns...
2 1
dinass
Dosli da ga zaraze pred utakmicu hahahaja Samo da ****m Demidzicu picki mater i odoh ja, tataratira drugari..
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi